Kantapaloja, kiitos

By: Katriina

Huh 03 2009

Kategoria: kaikenlaista, leivonta

5 kommenttia

Aperture:f/4.2
Focal Length:31mm
ISO:400
Shutter:1/50 sec
Camera:NIKON D80

Tein ensimmäistä kertaa Wilhelmiina-keksejä. Hiukan liikaa tummuneet kantapalat maistuivat ihanalta!

Mainokset

5 comments on “Kantapaloja, kiitos”

  1. Herkullinen kuva! Tuo heijastus tekee tästä erityisen mielenkiintoisin. Keksit ovat pannassa, mutta voihan niitä ihailla 😉

  2. Ihana kuva, niin makoisan näköinen. Minulta löytyy muuten samanlainen Pentikin lautanen, tumman violettina. On monikäyttöinen, usein pidän siinä kynttilää..

  3. Lepis, pidän tuosta lautasesta, sen käsintehdystä muodosta ja väristä.

    Sooloilija, jos kaappitilaa olisi, hankkisin näitä eri värisenä muutaman lisääkin.

  4. Kaunis kuva ja erittäin kaunis lautanen. Vai Pentikiä, olisin luullut vanhaksi 50-luvun aarteeksi.

  5. Iinuska, värillinen lasi oli 50-luvun suuri juttu. Sitä vanhaa mulla ei kyllä ole.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: