Kirsikkatomaatteja

By: Katriina

Huh 12 2009

Kategoria: keittiö, ruoka

3 kommenttia

Aperture:f/4
Focal Length:28mm
ISO:100
Shutter:1/10 sec
Camera:NIKON D80

Valmiiksi halkaistuna ja menossa uuniin kuivatettavaksi.

Mainokset

3 comments on “Kirsikkatomaatteja”

  1. Ihana! Herkullinen kuva. Voisin tulla napostelemaan!

  2. Oikein tuli tomaatin maku suuhun.
    Pitääpä palata blogiisi katsomaan se ohje, että miten niiten uunissa tehtiinkään..

  3. Lepis, napostelutomaatteja ne juuri ovatkin. Tulevat syötyä alta aikayksikön, by me.

    Sooloilija, noita kannattaa kokeilla, maku on sen arvoinen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: